Nationalpark Sommercard

25-04-2017

Bij een verblijf in Chalet Silven in het zomerseizoen (tussen 1 mei en 31 oktober) krijg je de Nationalpark Sommercard er gratis bij. Deze kaart biedt gratis entree en kortingen voor heel veel hoogtepunten in de regio. Dat maakt de vakantie nog een stuk leuker!

In de zomer is Oostenrijk ook een heerlijk vakantieland: er zijn volop activiteiten te doen, en de zon wordt ook in de bergen lekker warm, waardoor je kunt zwemmen in allerlei meren en pootjebaden in beekjes (soms is het wel 25-30 graden!). Pal vóór ons huis ligt Nationalpark Hohe Tauern. Hierin bevinden zich onder andere de hoogste bergen van Oostenrijk, de Großglockner (3.798m) en de Großvenediger (3.666m). In samenwerking met de lokale VVV bieden wij de Nationalpark Sommercard aan. Met deze kaart heb je als onze gast recht op heel veel extra's in en rond het Nationaal Park. Dat maakt de zomer rondom Chalet Silven nog een stuk leuker!

 

Op de site van de Nationalpark Sommercard vind je een overzicht van wat de kaart allemaal inhoudt; en dat is veel! Zestig activiteiten zijn gratis met de kaart; en op nog eens dubbel zoveel activiteiten biedt deze kaart een leuke korting.  

Een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • gratis toegang tot dertien (natuurlijke) zwembaden in de buurt
  • gratis gebruik van de gondelbanen naar de Wildkogel en naar de Kitzbüheler Alpen
  • gratis reizen met het regionale openbaar vervoer, inclusief de Pinzgauer Lokalbahn en de SVV Postbussen
  • een dagticket voor de Großglockner Hochalpenstraße en de Gerlospas
  • gratis gebruik van de wandeltaxi's naar en van het Trattenbachtal, het Dürnbachtal en het Mühlbachtal
  • 1x per verblijf gratis wandeltaxi heen óf terug naar het Habachtal (Smaragdwandeling)
  • korting op de huur van E-bikes 
  • gratis toegang tot de Krimmler Watervallen en het bijbehorende museum
  • gratis toegang tot het Nationalpark Museum in Mittersill

 

Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden, maar er zijn er nog véél meer. Werkelijk de moeite waard. In deze online brochure vind je meer informatie over de Nationalpark Sommercard, de openingstijden en adresgegevens van alle partners, een overzicht van de bustijden, etc.

De Nationalpark Sommercard krijg je van ons als je in het zomerseizoen (tussen 1 mei en 31 oktober) in Chalet Silven verblijft.


Badesee Niedernsill
Badesee Niedernsill

Wandelen in de bergen rondom het Virgental
Wandelen in de bergen rondom het Virgental